Oldtimerklubben

Bruger Login

Du er desværre nødt til at registrere dig igen, selvom du allerede er registreret på vores gamle side, da det ikke har været muligt at overføre din gamle bruger fra det gamle website.

Bemærk at dit PW skal indeholde mindst ét tal og længden skal være på mindst 8 tegn.

Hjælp os / Help Us!

Skulle du have lyst til at støtte Oldtimerklubben med et beløb, stort som lille, det er helt op til dig, så vil vi sætte stor pris på det! If you want to support the Oldtimerclub, with a amount big or small, we will be very grateful to you!

Beløb:

Introduktion
Når du opretter en brugerprofil på vores website, i vores forum eller bliver betalende medlem af Oldtimerklubben.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at varetage dit medlemskab af Oldtimerklubben.dk. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Vi anvender ikke cookies på Oldtimerklubben.dk.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller forum indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ligeledes når du registrerer dig som betalende medlem af Oldtimerklubben.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger:

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne indsamles og behandles: Navn, fødselsdato, telefonnummer, e-mail og adresse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, udsende opkrævninger og registrere betaling for dit medlemskab af Oldtimerklubben jf. vores kontingentsatser samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter en tredjepart (Foreningsadministrator.dk) til opbevaring og behandling af data. Denne tredjepart behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [medlemskab(at)oldtimerklubben.dk]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

[Oldtimerklubben.dk v/ Mogens Balle Bertelsen]
[ Vestergade 83]
[ 8660 Skanderborg  ]
Email: [Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  ]