Støt Oldtimerklubben

Skulle du have lyst til at støtte Oldtimerklubben, så vil vi være dig meget taknemmelig!

Velkommen til Oldtimerklubbens nye website og forum!

Vi er kommet i forårshumør og har derfor moderniseret websitet og forummet, så de begge lever op til nutidens standarder og sikkerhed.
Downloadsektionen er under opbygning!

Du vil derfor ikke kunne finde alle vore downloads endnu, men er der noget specifikt du mangler, så send en PM til Steamhammer, så vil han prøve at finde det frem til dig.

Ellers arbejder vi ihærdigt med at få uploaded hele vores filarkiv igen, men da det er flere tusinde filer der er tale om, så går der lige lidt tid inde vi er helt klar, så hav lidt tålmodighed!

Fejl eller mangler!
Finder du fejl eller noget som du gerne vil have ændret eller tilføjet, så giv endelig besked i Forum / Websitet.
På klubbens vegne
 Mogens B. Bertelsen aka Steamhammer
Formand Oldtimerklubben
"Vi er til gammelt dansk!"