Faq Forum Brugere Regler Uploads Links

Hovedmenu

Log in Problems?
 New User? Sign Up!

I øjeblikket er der ingen brugere online

Du er anonym bruger, du kan registrere dit brugernavn ved at klikke her
Der er 39 gæster online !

Sprog/Language
Vælg sprog for brugerfladen:

Dansk Engelsk

Regler for brug af Oldtimerklubben.dk

Generelle regler

Det forventes at enhver form for ytring på Oldtimerklubben.dk systemet udføres efter almindelig net-etikkette. Ytringer med indhold af følgende art er ikke tilladt:

1. Racistiske budskaber eller udsagn

2. Politisk propaganda

3. Nedsættende ytringer rettet mod Oldtimerklubben.dk samt dets ejere, ansatte og frivilligt medvirkende

4. Udbredelse af budskaber som har til hensigt at skade tjenesten og/eller tjenestens omdømme (og hermed de øvrige medlemmer). Herunder opfordring til at boykotte tjenesten eller dele heraf

5. Udsagn af stærkt injurierende karakter

6. Offentliggørelse af fortrolige virksomhedsrelaterede oplysninger som er uretmæssigt erhvervet

7. Personlige angreb, herunder tilsmudsning af andre brugere, tidligere brugere, administratorer, moderatorer, gæster, ansatte, partnere eller andre som er knyttet til Oldtimerklubben.dk tjenester

8. Markant brug af bandeord og STORE bogstaver

9. Telefonnumre, adresser og andre kontaktoplysninger på private personer

10. Breve, meddelelser o. lign. med kommercielt, stødende, diskriminerende eller irrelevant (spam)indhold

11. Før du begynder en ny tråd (dvs. en debat om et emne) bedes du sikre dig, at emnet ikke allerede diskuteres i en anden tråd. Nye tråde skal enten være informationsgivende eller debatskabende.

12. Indlæg som er klart irrelevante i forhold til det valgte forum vil blive flyttet til korrekt forum.

13. Beskeder af privat karakter mellem enkelte brugere vil generelt blive vurderet som irrelevante, idet der henvises til brug af mail eller beskedcenter.

14. Det er Oldtimerklubben.dk's ansatte og/eller moderatorer som alene vurderer om en tråd eller et indlæg er irrelevante eller på anden måde i uoverensstemmelse med dette regelsæt

15. Hvis du føler en tråd eller et indlæg er blevet uretmæssigt slettet eller låst, bør du rette personlig henvendelse til et af OTK´s bestyrelsesmedlemmer med evt. klage og anmodning om forklaring. Herefter tages stilling til den pågældende sag og din henvendelse vil blive besvaret. Sådanne klager besvares IKKE på forum og indlæg herom betragtes derfor som irrelevante og vil blive slettet

16. Forslag til ændringer og forbedringer af systemets nuværende tekniske og designmæssige udformning er velkomne i forum, specielt under "Generelt – Snik Snak".

17. Kommentarer og spørgsmål omkring Oldtimerklubben.dk's politik skal stilles i en pm til formanden for OTK og ikke i forum

18. Kommentarer og spørgsmål omkring andre medlemmer, herunder også tidligere medlemmer og eventuel årsag til deres ophørte medlemskab, skal stiles i et personligt brev til Oldtimerklubbens formand og ikke i forum. Af respekt for det enkelte individ diskuteres dettes opførsel ikke offentligt

19. Det er ikke tilladt at agere talerør for andre personer eller websites med mindre der er tale om oplysninger der kan komme OTK's brugere tilgode. Det er ej heller tilladt at reklamere for andre Tog Simulator sites, Facebook grupper eller lignende.
Desuden må der ikke reklameres for egen vindings eller eget websites skyld.

20. Det er ikke tilladt at have mere end en profil på sitet, der er desuden ingen ide i at have mere en en enkelt profil pr. person. Findes der dobbelt profiler vil begge profiler blive slettet uden varsel!

21. Signatur-regler:
- Max 5 linier med ren tekst eller
- Max 3 linier og ét billede. ( Max. størrelse 468x60 pixels )
- Ingen animerede billeder.
- Ingen smileys.
- Max 2 forskellige farver, dog ikke rød.
- Max ét hyperlink ( Dette må ikke henvise til kommercielt eller ikke godkendt website, Facebook gruppe eller lignende ) og max én mail-addresse er tilladt.

22. Det er ikke tilladt at indsætte/uploade billeder som indeholder nogen former for blodige ulykker.

23. Vedrørende div. downloadsektioner og filer. Der må ikke deeplinkes til downloadsektioner eller filer liggende på OTK fra andre websites. Det er dog tilladt at deeplinke til downloadsektionerne i readmetekster til div. aktiviteter / scenarios / Ruter.
( At "Deeplinke" er at skrive en URL på et andet website direkte til en fil på et givent website uden at bruger af linket behøver at besøge websitet. )

Moderator beskeder
Enhver besked skrevet af en moderator med rød tekst kaldes en moderator besked og denne SKAL følges uden videre kommentar og/eller diskussion, sker dette ikke kan det medføre en advarsel eller i yderste tilfælde ban fra siden i kortere eller længere periode.
Skulle der være kommentarer til en sådan moderator besked bedes disse rettet enten til formanden for Oldtimerklubben eller i en privat besked, direkte til den moderator der har skrevet beskeden.
Sanktioner

Brud på adfærdsreglerne behandles efter moderatorernes og Oldtimerklubben.dk''s bedste skøn.

• I de fleste tilfælde vil indlægget blot blive slettet/låst og/eller brugeren få en henstilling om at overholde reglerne i fremtiden.

• I grove tilfælde samt gentagelsestilfælde gives en formel advarsel eller brugeren nægtes adgang til Oldtimerklubben.dk i kortere eller længere tid.

• I særligt grove tilfælde rettes om nødvendigt henvendelse til internetudbyder eller til politi for at få stoppet eller påtalt overtrædelserne.

• Opdateret Onsdag, 31. Okt 2007